ŞANLIURFA / SİVEREK - Güvenli İsmail Hakkı Bucak İlkokulu

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

...

Ara

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimizle birlikte yemek etkinliği düzenlendi.

Ara

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1. Veli Toplantısı Yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Mevlüd-i Nebi kutlamaları kapsamında Güvenli İsmail Hakkı Bucak İlkokul-İmam Hatip Ortaokulunca bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtılarak Hz. Peygamberimizin güzel düşünceleri paylaşıldı.

Eyl

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 80 öğrencimize kırtasiye seti yardımı yapıldı. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı SALİH SERDAL BUCAK'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Hıjyen Çalışmaları

Güvenli İsmail Hakkı Bucak ilkokulu-İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri tarafından yeni eğitim öğretime hazırlık amacıyla gerekli hijyen çalışmaları yapıldı.

Nis

Okul bahçemize öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çalışmaları ile yeni fidanlar dikildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza ait taşıma servislerine nöbetçi ögretmenlerimizce denetimler gerçekleştirdik.

Mrt

Ekm

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimizi taşma görevini yerine getiren öğrenci taşıma araçlarını öğretmen ve okul idaremiz tarafından gerekli denetimler yapıldı.